fbpx

#12 Vlog: CEO Helga Florenti over menselijk leiderschap.

Helga Florentie is mijn tweede gast in de Zomertournéé Stappen met Stijn. Met wandelinterviews geven trendsettende CEO’s en leiderschapsexperten hun unieke visie, inzichten en ervaringen over hun leiderschap bloot. Het is een bron van inspiratie voor elkeen die werk wil maken van een sterk, bewust en innovatief leiderschap.

Wat ik met deze prachtige interviews ga doen, blijft nog even geheim. Ik licht alvast een tipje van de sluier door je deze zomer elke week hun 3 gouden tips mee te geven om jouw leiderschap naar een hoger niveau te tillen (zie filmpje hieronder)..

Helga Florentie is CEO van HRlinkIT. HRlinkIT gidst organisaties bij het vinden, verleiden, boeien en betrekken van talent. Dit met een succesvolle digitale strategie en innovatieve technologische oplossingen. Als thought leader staan inspireren, innoveren en realiseren centraal. Hiernaast is Helga moeder van 3 opgroeiende kinderen, partner en sportief fanaat, nooit verlegen om een uitdaging.

Door haar jarenlange ervaring bij o.a. Xylos en Realdolmen ontwikkelde Helga een zeer mensgerichte businessstijl waarbij het welzijn van haar werknemers centraal staat. Volgende quote is omschrijft Helga’s leiderschapsstijl volledig: ‘Ik ben pas geslaagd als manager als mijn mensen thuiskomen bij hun partner, kinderen en dat ze kunnen zeggen: ik ben gelukkig op mijn werk’.

Stijn Staes
 

>