fbpx

#13 CEO Starmeal Lieven Van Lommel en zijn 3 gouden leiderschapstips

Lieven Vanlommel, is de CEO van Starmeal, een knallend bedrijf! Ondertussen telt het al meer dan 400 personeelsleden. We reizen naar het oosten van het land, Westerlo. Helaas geen wandeling, Lieven heeft zoals vele jonge startende CEO’s een overvolle agenda. Ik ben dankbaar dat hij toch even tijd voor mij wilt vrijmaken. In de wachtkamer vind ik het boek van Eckart Tolle, de kracht van het nu.

Lieven vertaalt dit als volgt: ‘Wees gelukkig met wat je vandaag hebt. We hebben net een grote fabriek gebouwd, toch wel een zware investering. Ik lig er niet wakker van, maar heb hoop voor de toekomst. Soms denk je wel, wanneer word ik hiervoor beloond… maar het is vandaag dat telt. Want wie zegt dat het je morgen zal lukken. Doe vandaag en leef vandaag’

Deze ondernemer is doorspekt van gezonde voeding, zijn missie in het leven. Alles wat hij zegt en doet is afgestemd op zijn doel: gezondere voeding bereiden en toegankelijk maken voor iedereen. ‘Walk your talk’ lacht Lieven. Dus sport hij elke dag regelmatig en intensief, met natuurlijk enkel gezonde maaltijden. Focus, focus, focus. Niet voor niets de key voor succes in je leven.

Mijn herinnering aan Lieven: zijn positiviteit. ‘Altijd positief ingesteld zijn, geen afgunst vertonen en wegblijven van negativiteit want dat haalt je alleen naar beneden’. Eckart Tolle zou het niet beter kunnen zeggen.

Dankjewel Lieven voor je tijd, je inspirerende woorden en ik wens je veel succes met Starmeal!

Met wandelinterviews geven trendsettende CEO’s en leiderschapsexperten hun unieke visie, inzichten en ervaringen over hun leiderschap bloot. Het is een bron van inspiratie voor elkeen die werk wil maken van een sterk, bewust en innovatief leiderschap. De volledige interviews hou ik nog als een verrassing. Nu geef ik je graag hun 3 gouden tips mee te geven om jouw leiderschap naar een hoger niveau te tillen (zie filmpje hieronder).

Met Stappen met Stijn begeleid ik de leiders van de 21ste eeuw naar een bewust en krachtig leiderschapl Wil je weten hoe ik dit doe? Stuur me een mailtje, stijn@stappenmetstijn.be of geef een seintje 0491/86.81.68

Stijn Staes
 

>