fbpx

#2 Vlog Waar gaat Toerisme Vlaanderen naar toe? Hoe pakt Peter De Wilde deze veranderingen aan?

Peter De WIlde is mijn derde gast in de Zomertournéé Stappen met Stijn. Peter is bijna 9 jaar CEO van Toerisme Vlaanderen. In deze functie heeft hij heel de wereld afgereisd en de meest boeiende mensen ontmoet. Hiernaast is hij ook Nationaal voorzitter van het Davidsfonds Cultuurnetwerk en President van de European Travel Commission.

Een jaar lang heeft hij met Toerisme Vlaanderen een co-creatief transitieproces in gang gezet om de transformerende kracht van toerisme voor de bezoeker, bewoner én bestemming vorm te geven. Hij vertelt hoe belangrijk het is als leider zelf mee te transformeren wil je van enig belang blijven in de voortdurend en snelle veranderende wereld van vandaag.

Met wandelinterviews geven trendsettende CEO’s en leiderschapsexperten hun unieke visie, inzichten en ervaringen over hun leiderschap bloot. Het is een bron van inspiratie voor elkeen die werk wil maken van een sterk, bewust en innovatief leiderschap.

Wat ik met deze prachtige interviews ga doen, blijft nog even geheim. Ik licht alvast een tipje van de sluier door je deze zomer elke week hun 3 gouden tips mee te geven om jouw leiderschap naar een hoger niveau te tillen (zie filmpje hieronder)..

#leiderschap #peterdewilde #toerismevlaanderen #stappenmetstijn

Stijn Staes
 

>