fbpx

Ontdek de succesroutines 

van s' Werelds effectiefste leiders

Wat gaan we doen?

Tijdens het adviesgesprek richten we de focus op de leiderschapsuitdaging die jij opgelost wil hebben. We stellen een plan op en ik deel de succesroutines die voor jou de grootste impact kunnen hebben. 

Voor wie?

Leiders en managers die van betekenis willen zijn en die bewuster in hun functie willen staan, zonder hun privéleven op te moeten geven.

Hoe werkt het?

Na het aanvragen van het adviesgesprek kan je een afspraak inplannen. Je ontvangt een korte vragenlijst en instructies voor een goede voorbereiding.

Na het adviesgesprek...

Aan het einde van de sessie heb je helderheid over wat je tegenhoudt en weet je welke stappen nodig zijn om  je barrières te doorbreken.

Over Stijn Staes

Ik begeleid managers, teamleiders, ondernemers en C-Suit doorheen de turbulente tijden van de 21ste eeuw. Niet vanuit een klassieke hierarchische managementstijl maar vanuit een positieve mindset, waar de mens terug centraal staat en waar we samen streven naar leiderschap met impact, succes en geluk.

Wat zeggen anderen over het gratis adviesgesprek?

Trude Piepers

Oprichter Centrum Trude Piepers

Stijn staat er vanuit zijn authenticiteit, onbevooroordeeld om je verder te doen groeien in jezelf. Dankjewel Stijn, ik hoop dat we nog ontmoeten.

hannes

CEO Sterk

De ruimte en de stilte van de natuur gekoppeld aan de empathische communicatiestijl en wijsheid van Stijn deden mij tot inzichten komen over mijn persoonlijke en professionele situatie.

stephan marchant

Adviseur en bezieler Move2Create

Ik stond met verstomming geslagen van de kracht ervan en de helderheid. Meteen voelde ik dan ook wat mijn toekomstig pad was. Een aanrader voor iedereen die voor een keuzeproces staat om dit eens al wandelend aan te pakken! 

>